Acai olie

Super lekkere olie!! Ben er echt helemaal verslaafd aan. Ik gebruik het voor mijn hele lichaam ook mijn gezicht. Omdat de olie zo snel intrekt kun je daarna meteen je kleding aan zonder dat het plakt of olie vlekken geeft šŸ™‚ mijn huid voelt de hele dag zacht aan. De geur moest ik even aan wennen (kan het moeilijk omschrijven waar het naar ruikt) maar de geur verdwijnt na een tijdje (althans bij mij). Acai producten zijnĀ ideaal voor de rijpere huid. AƧaĆ­ is een krachtige, natuurlijke antioxidant dat 33 keer meer antocianina bevat dan de druif en wordt geadviseerd om huidveroudering te vertragen en tegen te gaan. Het is geschikt voor elk huidtype. Ook kun je het gebruiken voor in bad of als massage olie.

Acai_Oil + besjes 01

Het is een plantaardige olie uit het Braziliaanse Amazonegebied dat rijk is aan voedzame eigenschappen. Natuurlijke ingrediĆ«nten: aƧaĆ­ olie, macadamia olie, zonnebloem olie. Ā Buiten bereik van kinderen bewaren.Gebruik het product niet als glijmiddel. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. De kleur van dit product kan variĆ«ren als gevolg van natuurlijke ingrediĆ«nten. Gemaakt in BraziliĆ«.

 

 

Belangrijkste werkzame bestanddelen: aƧaƭ olie, aƧaƭextracten, macadamia olie en zonnebloemolie. Dermatologisch getest, vrij van parabenen, vrij van minerale oliƫn, dierproefvrij en bevat geen dierlijke ingrediƫnten.

100ml Ā ā‚¬Ā 14.50

Te bestellen via het contact formulier op de website.Ā Ik geef ook altijd wat samples mee van de overige producten uit de lijn zodat je die ook kan uitproberen!!