Gezichtsbehandelingen

Your Personal Beauty biedt diverse gezichtsbehandelingen, die uiteraard ook afgestemd worden op uw specifieke wensen en huidtype.

 Mini facial

Deze ‘Mini Facial’ is een korte, reinigende behandeling die perfect is wanneer u weinig tijd heeft. Kan ook in combinatie met andere behandelingen.

Cleaning facial

‘Cleaning facial’ is een behandeling die uitermate geschikt is voor mensen met een onzuivere huid met bijvoorbeeld veel mee-eters, gerstekorrels (milia) of acne. Na een ‘Cleaning facial ‘ behandeling voelt u zich weer lekker fris en schoon!

Facial DeLuxe

‘Facial DeLuxe’ is een complete gezichtsverzorging gericht op totale zuivering met gebruik van producten gericht op uw huidtype. Ook epileren wij uw wenkbrauwen in een gewenst model. Met als afsluiting een ontspannende nek-schoudermassage.

Facial Supreme

De ‘Facial Supreme’ behandeling is een complete gezichtsverzorging voor alle huidtypes gericht op totale zuivering met maximale aandacht voor uw ontspanning en huidverbetering. Met de doeltreffende bindweefsel massage wordt de elasticiteit, de aanmaak van collageen en de doorbloeding van de huid sterk gestimuleerd. Na een ‘Facial Supreme’ behandeling ziet uw huid er weer stralend uit!

Power facial

Met de ‘Power facial’ leggen we de nadruk op de kwaliteit en het verbeteren van de huid. Met stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de elasticiteit, de aanmaak van collageen en de doorbloeding van de huid sterk gestimuleerd. We sluiten de facial af met een Vit. C masker. Dit vitaminenrijke masker is speciaal ontwikkeld als krachtige ‘energieboost’ voor de vermoeide, gedehydrateerde en doffe huid. Dit masker geeft uw huid voelbaar en zichtbaar meer energie!

Thermo-modelage masker

Dit masker verwarmt zichzelf. In de behandeltijd van ongeveer 20 minuten loopt in de eerste 10 minuten de temperatuur op tot 40-42 graden. Daardoor gaan de poriën open waardoor de werkstoffen beter en dieper in de huid kunnen dringen, wat zeer effectief werkt en ondersteuning van het regeneratieproces is.
De modelage-creme beschermt de huid tegen de warmte en is speciaal afgestemd op de warmte van het thermo-modelage masker. Door de hoge temperatuur ontwikkeling is de behandeling zeer optimaal.
Door de warmte toevoer worden de werkstoffen zeer goed door een vochtarme huid en regenereerde huid opgenomen. Daardoor worden huidirritaties en onreinheden verminderd en krijgt de huid een fijne en rozige teint.
Tegen het einde van de behandeling daalt de temperatuur tot de normale huidtemperatuur. De poriën sluiten, en “lifting-effekt” is zichtbaar. Het huidreliëf is verfijnd en er is een zachte en rozige teint ontstaan.

De voordelen op en rijtje:
* Liftend effect, wat direct zichtbaar is
* Verhoging van de doorbloeding waardoor een optimale verzorging en verhoogde opname werkstoffen
* Ontslakking van het weefsel

Na elke facial krijgt u een uitgebreid persoonlijk advies voor uw dagelijkse verzorging! En een make-up touch up!