Hair extensions

Altijd al prachtig lang haar of meer volume willen hebben? Met hairextensions/weave is dit snel te bereiken: lang, natuurlijk haar; sterk, gezond, volumineus en vol vitaliteit. Your personal beauty is gespecialiseerd in verschillende technieken waarbij het haar niet beschadigd wordt en in goede conditie blijft. U heeft de keuze uit verschillende soorten hair extensions: keratine-extensions, microring-extensions, i-tip microring-extensions, weave. Fijne extensions zijn extentions die door het midden geknipt zijn, dit wordt vooral gedaan voor mensen met heel dun haar. Het gewicht van de extensions is dan zo licht dat het dunne haar het kan dragen. Dit doen we ook aan het begin van de zijkanten zodat men niet ziet dat er extensions zitten wanneer u uw haar in een staart draagt. 

MICRORING EXTENSIONS

Net als de keratine extension bestaat ook dez`1e methode uit ‘losse plukjes’. Hierbij wordt de hairextension door middel van een microring aan het eigen haar bevestigd. Er wordt geen gebruik gemaakt van warmte, lijm of keratine. Door dit laatste geef ik dan ook mijn voorkeur aan microring extensions. Er zijn geen chemicaliën nodig zijn bij het aanbrengen of verwijderen.

Het grote voordeel is dat de microring extensions herbruikbaar zijn! Deze kunnen opnieuw terug geplaatst worden met nieuwe microrings. Dus kostenbesparend, u betaald dan alleen de kosten voor herplaatsing. Een ander voordeel is dat zowel het plaatsen als het verwijderen van de microring extensions sneller gaat en dus tijdbesparend.

Er zijn twee methodes met betrekking tot microring extensions; I- tip en micro loop. Het verschil zit in de manier van bevestigen. Het resultaat is hetzelfde.

Draagtijd

De gemiddelde draagduur van microring extensions is gemiddeld zo’n 3 a 4 maanden. Afhankelijk van je haargroei in die maanden en de sterkte van je eigen haar.  Het is ook aan te raden om een speciale borstel te gebruiken om het meeste uit uw extensions te krijgen.

Verwijderen microring extensions

De microring hairextensions zijn makkelijk te verwijderen, door de microrings open te knijpen met de daarvoor bestemde tang. Het voordeel is dat er geen lijmresten zijn en tijdbesparend.

KERATINE EXTENSIONS

Aan de hairextension zit een bonding (keratinewax). De extension wordt aan een plukje eigen haar bevestigd door de bonding te smelten door middel van warmte.Vervolgens wordt de bonding ‘gerold’ en wordt hard. De hairextensions zullen dan niet gemakkelijk los raken.

De bonding kan de vorm hebben van een U-tip, V-tip of flat-tip. Voor het plaatsen en het resultaat maakt dit geen verschil. De extensions worden in rijen geplaatst (steensgewijs) en gelijkmatig over het hoofd verdeelt. Langs de contourlijnen en bovenop blijft het vrij. Er moet voldoende bedekking zijn zodat de bondings niet zichtbaar zijn.

Verwijderen Keratine extensions

De hairextensions worden met een tang verwijderd, door middel van een removervloeistof. De bonding verpulverd en de hairextension is dan gemakkelijk te verwijderen.

Hair extensions formule

Volumebehandeling: 50 tot 75 hairextensions
Haarverlenging dun haar: 100 tot 125 hairextensions
Haarverlenging normaal haar: 125 hairextensions
Haarverlenging dik haar: 150 hairextensions
Haarverlenging extreem dik haar of kort haar: 175 tot 200 hairextensions

Ook aan het verwijderen van hairextensions zijn kosten verbonden € 0,50 per plukje, dit omdat ook het uithalen van de waxjes/ringetjes enige tijd in beslag neemt. Besluit u echter meteen weer nieuwe hairextensions in te laten zetten, dan kost het u € 0,25 per plukje.

HAIR WEAVE

Bij deze methode van haarverlenging/-volume zijn de haren op banen verweven (hairwefts/hairweave), welke aan het eigen haar bevestigd wordt door middel van microrings, keratine wax of draad.

Hairweave door middel van microrings; Er wordt een pluk van het eigen haar aan een deel van de hairweft bevestigd met twee microrings per plukje en dat over de gehele baan. Dit dient voor extra stevigheid. Er zullen hierbij voldoende strengen van het eigen haar gebruikt worden, zodat het gewicht van de baan gelijk verdeelt wordt. Het aantal benodigde banen is afhankelijk van de lengte en dikte van het eigen haar en de wens van een haarverlenging of het toepassen van volume.

Hairweave Beaded Sew-in; Dit is een methode waarbij zowel microrings als draad wordt gebruikt. Het verschil met de methode zoals hierboven genoemd is dat hierbij de microrings niet op de hairwefts komen, maar eronder! En de hairwefts aan de microrings worden genaaid. Waardoor dus een nog mindere zichtbaarheid wordt gecreëerd.

Hairweave Braided Sew-in; Dit is een methode waarbij er eerst een dunne vlecht langs de hoofdhuid wordt gemaakt en de hairweft er vervolgens aan vast genaaid wordt met draad.

Afhankelijk van uw haargroei is de draagduur van deze methode gemiddeld zo’n 2/3 maanden. Uiteindelijk gaan de hairwefts zakken en zijn deze gemakkelijk te verwijderen en weer te herplaatsen. Deze methode is snel in het haar geplaatst.

Hierbij heeft u kosten voor de aanschaf van het haar en de tot meerdere malen erna alleen de kosten voor het verwijderen en het herplaatsen van de hairwefts (ook wel matten of banen genoemd).

SKIN WEFT

De Skin weft is human hair aan een lange strook tape, waar allemaal zeer minuscule gaatjes in zitten. Door deze gaatjes zijn handmatig de haren vast geknoopt en is er vervolgens een plakrand (Skin Tape) overheen gezet.

Het is een zeer snel en eenvoudig systeem dat tevens een mooie en natuurlijke haarverlenging oplevert. De Skin Weft is licht en comfortabel te dragen en volledig onzichtbaar te plaatsen. De stroken blijven gemiddeld 2 maanden zitten en kunnen met verwijdervloeistof worden losgemaakt. Na het verwijderen zijn de strips makkelijk te hergebruiken, door er een nieuw strookje Skin Tape op te plakken.

Geschikt voor mensen met dun of fijn haar.

CLIP IN EXTENSIONS

Voor iedereen die een tijdelijke methode zoekt om het eigen haar te verlengen zijn de clip in extensions ideaal.

Clip in extensions zijn stroken human hair, waaraan clips zijn bevestigd. Door middel van de clips in uw eigen haar vast te klikken, blijft de strook in uw haar zitten. U plaatst de stroken stuk voor stuk in het haar. De clip in extensions kunt u zelf in uw haar aanbrengen en blijft voor een dag goed zitten. Vervolgens zijn ze gemakkelijk te verwijderen.

Het voordeel hiervan is dat dit een eenmalige aanschaf is en u het haar kan dragen op elk gewenst moment.

Als extra service krijgt u een uitgebreid verzorgingsadvies mee, waar u zich aan dient te houden i.v.m. garantie (1 maand) voor de geleverde diensten. Zou kunt u ook voor de maximale tijd van uw extensions genieten.

Mocht u het haar bij mij willen bestellen is dit ook altijd mogelijk. Er is keuze uit: Brazilian hair, Malasyian hair, Indian hair & Peruvian hair!!

  • hair-products-for-curly-hair
  • hair_1