Chemische peelings

Ik ben al heel lang een grote fan van peelings en eindelijk is het dan zo ver en ga ik het nu ook aanbieden in mijn salon. 🙂

Vorige week heb ik een training gevolgd over de verschillende soorten peelings die er bestaan en op welk huidtype je deze kan toepassen. In mijn volgende blog plaats ik de voor en na foto’s van de behandeling die ik die dag heb uitgevoerd op 1 van mijn modellen, waar het herstel proces van de huid goed te zien is. Ik ga verschillende peelings aanbieden van Lira en Filorga, zodat elk huidtype, huidconditie en indicatie effectief en efficiënt kan worden behandeld. Het mooie van deze peelings is  doordat de Stam cel Technologie (STC) een sneller herstel van de huid stimuleert is er, in vergelijking met andere peelings van dezelfde sterkte een korte herstel periode. De lira en Filorga peelings bevatten geen parabenen en zijn geschikt voor zowel de lichte- als de donkere huid geschikt.

isis

 

 

Hiernaast is er ook nog een grote lijn aan verzorgingsproducten van Isis Pharma en Teosyal die ik je voor en na de peeling adviseer om te gebruiken om het herstel van de huid te optimaliseren. De prijzen van de Isis Pharma lijn zijn ook super goed geprijsd en beginnen al vanaf 12,- tot 57,-  De prijzen van het merk Teosyal liggen iets hoger en begint bij 19,50 tot 79,50.  Al met al prima te doen voor het resultaat wat je er voor terug krijgt.

Waarom ben ik zo’n grote fan van peelings!!

Ik kunt met een peeling in een korte tijd je huid verbeteren. En al na 1 behandeling zie je resultaat. Wat wil je nog meer!!! 🙂 Wel wordt voor een optimaal resultaat afhankelijk van de huid conditie een kuurverband aangeraden van gemiddeld 3 tot 6 behandelingen.

Prijzen voor een behandeling vanaf 55,-