Dr. Dennis Gross gezichtspeeling!!

Deze fruitzuurtjes peeling is echt the best ever!!! Simpel, snel en zeer effectief.

De dode huidcellen verdwijnen waardoor je huid weer een mooie frisse uitstraling krijgt. Tegelijkertijd is je huid grondig gereinigd, zijn fijne lijntjes en pigmentvlekjes minder zichtbaar en is je teint mooi helder. Vooral dat laatste is ook een goede tip voor de donkere huid. Pigmentvlekjes die vaak ontstaan na een puistje, herstellen sneller en wordt minder zichtbaar. Als ik hier last van heb, gebruik ik voor mijn gezicht 1x de professional peel
(die ik gebruik in mijn salon in de behandelingen) die sterker dan de thuis versie is. Hierna ziet het er al aanzienlijk lichter uit!! Daarna gebruik ik de thuis versie nog een paar keer en zie ik de vlekjes verdwijnen. ECHT EEN AANRADER!!! 🙂 Je kunt ze dagelijks gebruiken of 3 a 4 keer per week. Het is belangrijk dat je de peeling op een gereinigde droge huid gebruikt.

AlphaBetaPeel

Alpha Beta Peel bevat een hoop zuren die allen bewezen hebben goed werkzaam te zijn als peeling. Zo bevat fase 1, het eerste doekje, onder meer melkzuur, glycolzuur,  appelzuur, citroenzuur en salicylzuur. Ze verwijderen dode huidcellen, stimuleren de celvernieuwing en bevorderen de vochtopname. Daarnaast zit er in fase 1 groene thee en kamille.

Fase 2, het tweede doekje, bevat retinol, wederom groene thee, vitamine A, C en E, zuurneutraliserende natriumbicarbonaat, resveratrol dat beschermt tegen vrije radicalen en een extract uit duizendblad, dat verzacht, roodheid voorkomt en een milde astringerende werking heeft. Alpha Beta Peel is dermatologisch getest, hypoallergeen, parabeen- en proefdiervrij.

Alpha Beta Daily Face Peel van Dr. Dennis Gross kost € 94,95 voor 30 x 2 pads.

Je kunt ze bestellen via het contact formulier op mijn website!!