Rejuville eyelash revitalizer!!

Rejuville eyelash revitalizer for longer, fuller eyelashes naturally!

Ik gebruik nu al ruim een jaar dit wimper serum en het is echt GE-WEL-DIG!! Toen ik erover hoorde geloofde ik er niet echt in, maar na alle overtuigende verhalen van iedereen te hebben gehoord dat het echt ECHT werkte ben ik het toch gaan uitproberen!! De eerste weken gebeurde er niks 🙁 maar na ruim een maand zag ik resultaat!!! Yesss, finally 🙂 Het ging ook niet geleidelijk maar opeens uit het niets waren ze langer en voelde ze steviger aan. Ik ben nu een jaar verder en gebruik  het niet meer iedere dag maar 3 a 4 keer per week. Het advies is ook om het serum de eerste 3 weken elke avond aan te brengen en daarna 4 keer per week.  Ik doe nu ruim 4 maanden met een flesje. Dus dat is zeker het investeren waard!!!!

eye + rejuvelle serum

Het flesje kost € 69,- voor 3,5ml dat is dus € 17,25 per maand 😉 en dan heb je iedere dag eindeloos lange wimpers, dikker & zwarter!!

Dit fantastische wimper serum kun je bestellen via mijn CONTACT formulier op de website!

Rejuville eyelash revitalizer € 69,- voor 3,5ml

Get the long, full naturally eyelashes you’ve always dreamed about!!